Ons Verhaal

Als eigenaren van Dutch Tribes zoeken we de producten die van het huis van jouw klanten een thuis maken. We doen aan product sourcing en passen details op maat aan. De producten zijn net even anders, betaalbaar en van uitstekende kwaliteit.

Dit zijn wij

Peter en Remko zijn Dutch Tribes gestart vanuit hun vriendschap en een gezonde commerciele kijk op interieur. Allebei hebben ze een achtergrond in de retail en verkoop. Hun huizen verder aankleden, de tuin onderhouden, klussen, verbouwen en decoreren vormt een rode draad in hun dagelijks leven. Waar Peter houdt van strak, geeft Remko de voorkeur aan een landelijke sfeer. Daartussen vinden we met Dutch Tribes een goede mix. In ons werk voor jou en je klanten maken we ook lol. Wij vinden: een dag niet gelachen is een dag niet geleefd.

Werk uit handen

We begrijpen de behoeften van de consument op verschillende momenten en weten wat de consument beweegt. Daarin ontzorgen we en nemen we jou als verkoper werk uit handen. Daardoor kun jij je blijven richten op het inrichten van interne processen. Wij informeren over de marge van producten tot aan het moment van leveren. Als schakel tussen de consument en de verkoper willen we beide partijen blij maken. Ons doel is succesvol zijn in het verbinden van deze twee.

Caddo en Kanza

Datgene wat de klant in huis wil, verandert gemiddeld om de twee à drie jaar. Wat op een zeker moment in was, kan ook op een later moment nog worden verkocht. Aanvoelen wat de klant zoekt, zit ‘m bij ons vooral in ervaring. Na het opdoen van inspiratie laten we een tekening maken die we ondersteunen met foto’s en kleurstalen. Continu zijn we bezig met product sourcing en het op maat aan laten passen van producten. Met onze kennis over wat de consument wenst, weten we waar we wel en niet op moeten inzetten. Ervaring in kennis zetten wij om in het bedienen van de consument met de consumentenmerken Caddo en Kanza.

Afwisseling

In het creëren van een thuisgevoel kiezen we heel bewust voor een specifiek productgamma dat met name bestaat uit banken, tafels en stoelen. De collectie breidt zich nu steeds verder uit. Inmiddels hebben we ook bureautjes, eetkamerstoelen en meubels voor buiten. Bij het aanbreken van een nieuw seizoen laten we bezoekers van onze showroom en bezoekers van de websites een nieuwe collectie zien. We denken gevraagd en ongevraagd met je mee over het inrichten van jouw showroom of winkel. Van verrassende mogelijkheden worden we enthousiast, daarom staan we altijd open voor het samen bespreken van extra opties.