De creatieve plek, ons thuis

Een persoonlijke relatie met een klant is voor ons heel belangrijk. Samen met de klant komen we tot nieuwe ideeën die leiden tot meubels voor Caddo en Kanza. De meubels zijn trendy (niet té) en worden gemaakt van pure materialen. In de meubels komen grove structuren en natuurlijke patronen terug. De meubels zijn betaalbaar en nét even anders. In het samenstellen van het assortiment aan meubels combineren we kennis, creativiteit en een internationaal netwerk met elkaar. Dat doen we met een goed gevoel voor commerciële mogelijkheden voor opdrachtgevers.

Het huis van Dutch Tribes

Ons eigen huis, dat van Dutch Tribes, staat in Amersfoort. Vanaf deze plek verkopen we meubels en nog belangrijker: hier denken we met de klant mee over nieuwe concepten. De invulling van de showroom verandert vier tot zes keer per jaar. De gezellige bar nodigt uit tot een prettig en inspirerend samenzijn. Hier strijken we neer met retailers. De fabriekshal is voor ons de perfecte plek om samen tot ideeën te komen en deze uit te werken. Aan de lange ontwerptafel brengen we ontwerpen tot leven. Ook jij bent van harte uitgenodigd de sfeer te proeven en inspiratie op te doen voor jouw winkel en je klanten.

Home


[hom] n.

a place where one lives, esp. together as a family • a place of affection, joy and happiness • a valued refuge and resting place • a habitation offering security and protection, where friendships flourish.

Verbinding

Ieder meubelstuk moet bijdragen aan het prettige gevoel van ‘thuiskomen’. Elk plekje in huis van de klant telt mee. Die onderlinge verbinding helpen wij tot stand te brengen. Volgens Peter en Remko representeert ‘thuis’ de plek waar mensen het fijn hebben. Aan de plek waar mensen wonen, koppelen zij elementen zoals veiligheid, warmte en geluk. Die elementen vertalen we naar een collectie van meubels die eenheid uitstralen. Het huis van je klanten wordt steeds een beetje mooier.