Merken

Dutch Tribes is er voor jou. Als retailer zoek je meubels van goede kwaliteit voor jouw klant. Betaalbaar en net even anders. Voor iedere klant zijn we bereikbaar, want ontwikkelen doen we samen. Wereldwijd zijn we thuis in de laatste interieurtrends. Waar we ook naartoe reizen, nieuwe materialen die bereikbaar zijn voor een groot publiek trekken onze aandacht. We handelen snel en vallen daarbij terug op onze kennis van zaken. De stijl van onze meubels laat zich vertalen naar twee verschillende en eigentijdse merken:

Caddo

Een woonkamer met tafels, stoelen en banken van Caddo creëert het gevoel van samen thuis zijn. Geborgenheid en je op je gemak voelen. Het plaatje en het gevoel kloppen. Trendy en betaalbaar.

Het benaderbare karakter van Caddo zorgt voor herkenbaarheid. We volgen de marktontwikkelingen nauwlettend en weten daardoor waar de consument blij van wordt. De consument die toe is aan iets nieuws voor in huis, vindt zijn weg eenvoudig bij Caddo. 

De grotere retailers vertrouwen daarom op Caddo als hun meubelpartner. Samen met u als retailer stellen we voor Caddo een assortiment samen waar de consument zich thuis in voelt.

Kanza

De premium meubels van Kanza zijn net even anders. De naam Kanza vindt zijn oorsprong in een native tribe en staat voor verborgen schat. Net zoals deze herkomst stralen de meubels van Kanza trots uit. Kanza is verrassend, door exclusief en trendy te zijn.

Bij Kanza geloven we in de kracht van co-creatie. Al onze meubels zijn dan ook het resultaat van een creatieve samenwerking tussen designers, producenten en ondernemers zoals jij. Want wij kennen de trends in de markt. En jij de wensen van je klant. Samen komen we tot de perfecte finishing touch.

Een nieuwe kleur? Andere stof? Of een aanpassing in het design? Het kan. Met Kanza.